20/2-11

En väldigt trevlig helg har gått. 2 kalas hann vi med! Det ena var dock väldigt kort för våran del men inte mindre trevligt för det 😉 Bebisar hann vi se, 2 st sötnosar.

Till vuxen kalaset hade jag gjort en del av presenten. Glömde dock ta ett foto ;( Hemmagjord pasta – det var första gången & det var ju väldigt enkelt. Nu har jag provat och jag tänkte testa att smaksätta den lite olika i framtiden, kanske fylla den med nått gott? Mest för att det är roligt med hemgjort 🙂 Till pastan gjorde jag hemmagjord pesto – det var gott! Roligt att ge bort tycker jag.

Idag har vi bakat tekakor, jag & Z, det är roligt. Väldigt gott blev det också! Middagen bestod av fiskkakor, hittade receptet i Buffé. De gick hem hos oss vuxna, den lilla gillade majs, ärtor & ris mest 😉

Har fått hem overallen som jag vann på tradera, den verkar vara toppen! Väldigt fin, bra pris & räcker i storlek även nästa vinter! Vann ett par goretex vårskor idag, hoppas att vi blir lika nöjd med de som vi var med höstens.

4 tankar på “20/2-11

 1. Hej,
  vad fin sidan är – duktiga du!!
  Jag vill ha receptet på knäckebrödet vi åt hos dig sist på syjuntan!
  Kram!
  /Jenny

 2. Hej!
  Duktiga, duktiga du!!!
  Här kommer jag definitivt söka idéer när matplanering ska påbörjas! Gillar verkligen ert tänk vad gäller mat utan tillsatser, tyvärr är jag inte där själv…ännu 😉 Ha det gott.
  Kram, Katta

Lämna en kommentar

sjutton − åtta =