21/2-11

Jaha, du J, jag vet precis vilket bröd du menar… Tyvärr har jag gjort som så många gånger förr – bakat/lagat & har ett par veckor senare ingen koll på vad det var för nått!

Jag tror, nästan helt säkert, att det var det som heter kryddknäcke men att mina kryddor var slut(?). Jag ska nog baka nått hårt snart igen så jag kan testa det och meddela resultatet 🙂 Jag vet att jag inte penslade med mjölk och vände i mjöl den gången.Z tycker att det är kul att kavla så hon är glad av sånt bakande.
Idag har jag gjort köttfärsbiffar. Bara för att jag kände mej pigg & glad igår och tyckte att det var en bra idé att ta fram färs ur frysen 😉 Egentligen var de tänkta som lammfärsfrikadeller (!) som jag hittade i buffétidningen. Jag har varit på affären 2 gånger och ena gången fanns det bara lammfärs från Nya Zeeland, känns väldigt långt bort, andra gången fanns det ingen alls… Alltså fick det bli köttfärsbiffar istället!

Jag som är så slö gjorde ju inte köttbullar utan biffar istället – det går ju så otroligt mycket fortare 😉 Gräddar gör jag alltid i ugnen efter att svärmor lärde mej det. Det osar mindre och är väldigt mycket smidigare!

2 tankar på “21/2-11

Lämna en kommentar

fyra × tre =