Intensiv mathelg!

Kul helg men intensiv… Lagade mat hela lördagen kändes det som! Även om jag hann ha mycket kul där emellan 🙂

Shoppade loss på barnloppis så jag känner mej otroligt nöjd! Gjorde många bra klipp 🙂

Det var ju marknad så marknadsnougat har det slunkit ner en hel del 😉

Jag var till delikatessaffären och shoppade korv ifrån gröna hagar! Mums! Det lilla vi smakat i varje fall. Det blev frysen för endel av inköpet eftersom det ska tillagas senare i veckan.

Fredagsmaten blev Tacogratäng, den gick hem! Den är väldigt smidig att göra också eftersom hela familjen kan vara med och hjälpa till (om de vill). Skära grönsaker brukar ju vara kul! Bara alla kryddorna finns hemma så! Det är ju gott att krydda själv även om det är väldigt enkelt att köpa färdiga påsar med kryddblandningar!

Lördagen bestod av Fiskgratäng med skaldjur, väldigt gott & enkelt tyckte jag! Kreolskgryta blev det till kvällsmat, det var dock ingen favorit för min del i varje fall, den smakade alldeles för lite, typ ingenting! Så imorron när det blir rest-ätning ska jag prova mej fram i kryddningen! Efterrätten däremot… Chokladkaka med tryffel, det är smaskens!  😉

Z började med att säga att hon inte gillar choklad när jag erbjöd henne att slicka sleven! Gjorde inget för min del 😉 När hon väl smakat på kakan så ville hon inte sluta äta! Skoj!!

Lämna en kommentar

15 − sju =