Ensam hemma…

Jag är ensam hemma för första gången på 2 1/2 år… Konstigt! S är på jobbet, Z på dagis (15h/v), jag är hemma för att vila.

Det är skönt men väldigt mysko, kanske vänjer mej med tiden 😉 Har en lista som är ganska lång på saker som jag tycker att jag borde fixa innan bebis nr 2 kommer. Borde nog radera hälften eftersom jag faktiskt får ont lite här & där av att pula för mycket! Ska nog göra en prio-lista. Jag gillar listor😉

Var på junta igår, mysigt! Fick se bebis 🙂 som nästan bara sov! Jag hann se en innan också så nu är jag nöjd ett tag! Det blev däremot inte så mycket handarbetat för mej, min virkning vill sej inte riktigt… Måste fråga syrran om råd!

Fick supersmarrig mat! Pasta m hemgjord tomatsås(som naturligtvis har ett mycket finare namn som inte jag kan) + mozarella & basilika, – Härligt! Jag fick med mej brödreceptet hem så ikväll ska Z och jag baka 🙂 Det börjar bli för lite i frysen nu…

Får besök i helgen, har ingen aning vad vi ska bjuda på. Tur att internet finns 😉

Någon som har bra bjudrätts-förslag?

Lämna en kommentar

4 × tre =