På plats igen!

Det är evigheter sen jag skrev nått! Känns skönt att skriva lite igen.

Lilla M är ju 3v nu & jag kände idag att den tid som blev över orkade & ville jag sitta vid datorn. Härligt 😉

Maten i frysen har varit väldigt bra att ha, någon dag här & där när lusten fallit på så har jag lagat nått istället för att plocka ur frysen. Det har ju inte blivit några avancerade grejer men mat ivf! Det finns fortfarande att plocka av om orken tryter… 😉

Bröd däremot – kommer att ta slut nu i dagarna! Det har varit toppen, bara att plocka fram! Nu måste Z & jag se till att baka lite igen.

Jag håller på att fylla bloggen med de recept som jag gjort under veckorna men inte engagerat mej mer i.

Det som händer annars är att jag är på jakt efter skaljacka & solhatt! Har letat skaljacka på tradera sen i vintras men tycker att de blir för dåyra… Den Z har börjar bli trång, den kommer säkert att räcka under våren men till hösten behövs en större & då ville jag vara ute i god tid! Hoppas på en loppis framöver istället… Sollhattsbristen hade jag ingen koll på alls! Har hittat 2st i gömmorna men skulle vilja ha ha ett par till. Z vill ha en keps så vi får väl se.

Jag har köpt 2st nya plagg under vinter/våren, 2 par fingervantar till Z + 1 amningsbh åt mej. Kändes ok eftersom det är saker som jag inte vill köpa begagnat & vantarna tror jag inte ens finns – de går ju sönder ganska lätt…

Andra kläder till mej är ju ingen idé eftersom jag inte alls vill vara i den här storleken. Går & vantrivs i gravidbyxorna ett tag till. När jag har ledsnat ur helt & fortfarande inte kommer i mina vanliga kläder så får jag leta på tradera men det är nog bra för mej att inte trivas för då tar jag lättare tag i motionerandet… 😉

Nu är det påsk & då är det dags för påskmust & smågodis 😉 Härligt!

Det börjar bli ett tag sen jag drack läsk, drack iof sockerdricka för ett par helger sen pga att mannen blandade drinkar & då var jag ”tvungen” att smaka & Coca-cola på helgens 30års kalas. Innan dess tror jag att det var julmust… Eller? Någon annan som vet??

Jag kommer att låta påskfirandet innehålla alla möjliga onyttigheter MEN ska försöka dra ihop en trevlig middag utan tillsatser oxå 😉

Imorron blir det tunnbrödsrulle med korv, mos, gurkmajo etc… Ni får höra betygen sen…

Trevlig påsk på er!!

 

Lämna en kommentar

fyra + 13 =