Långt mellan gångerna…

Ja, det blev visst nästan en hel v emellan skriverierna… Synd, jag ska försöka skärpa mej 😉

Kommer knappt ihåg vad jag lagat för mat! På utflykten till zoo blev det pannkakor, fick inspiration av M vid ett besök i stadsparken. Det är perfekt utflyktsmat! Ärtsoppa har vi ätit – gott, enkelt & billigt 😉 Panerade fisk med solrosfrön/sesamfrön + kokt potatis & sås på majo. Matvetesallad & biffar till helgens besökare.

Jag misslyckades m chokladkakan!!! Hur är det möjligt?? Den fick stå inne lite för länge & blev hård i kanterna, inge kladdig alls & fastnade i formen..Ja, ja den försvinner nog ner i våra magar tillslut i varje fall!

Gräddexperimentet verkar lyckas 🙂 Det betyder att herrn i huset, som i flera års tid hållt sej ifrån mjölkprodukter pga allergi/överkänslighet, nu ätit hemgjord glass på grädde utan större problem & nu även ren grädde, rejält ;), Det har inte varit några magknip!!!

Vi fortsätter att testa & hoppas på det bästa. Vi tror ju då att det kan vara så att utan skräp i magen så tål den faktiskt mjölkprodukter eller att det inte ens vara mjölken i sej som gjorde magknipen utan kanske nått annat som han fått i sej via maten. En härlig blandning av alla E-nr kanske  faktiskt visade sej genom värk & knip???

2 tankar på “Långt mellan gångerna…

Lämna en kommentar

8 + nio =