Imorron är det dags för kräftskiva! Jag bakar bröd som jag verkligen hoppas blir bra. Det blir bara vanligt vitt bröd men det blir så lätt smuligt & håller inte ihop för mej. Läste lite om problemet & det verkar kunna bli så om man arbetar det för lite. Eftersom jag har Hällstas ekologiska mjöl så är det lite grövre & behöver arbetas lite mer. Så det har jag gjort nu, 5min i maskinen, det tycker jag är länge??!!
Vi var en stund skogen här bredvid idag, hade mellisen med oss, förståss! Vi erbjöd storpuman jos som stått i kylen länge & har bäst före datum i slutet av sep ”-Är det jos? Jag vill ha vanligt vatten” 😉
Kom på idag igen att jag är så glad att alla i familjen kan äta allt nu! Att kunna använda riktigt smör, grädde, creme fraiche & ost i maten är toppen! Vi tycker ju att det är fascinerande om det är tillsatserna som retat upp magen förut & då gör att S mage tål allt nu!