Håller på att baka bröd

Imorron är det dags för kräftskiva! Jag bakar bröd som jag verkligen hoppas blir bra. Det blir bara vanligt vitt bröd men det blir så lätt smuligt & håller inte ihop för mej. Läste lite om problemet & det verkar kunna bli så om man arbetar det för lite. Eftersom jag har Hällstas ekologiska mjöl så är det lite grövre & behöver arbetas lite mer. Så det har jag gjort nu, 5min i maskinen, det tycker jag är länge??!!

Vi var en stund skogen här bredvid idag, hade mellisen med oss, förståss! Vi erbjöd storpuman jos som stått i  kylen länge & har bäst före datum i slutet av sep ”-Är det jos? Jag vill ha vanligt vatten” 😉

Kom på idag igen att jag är så glad att alla i familjen kan äta allt nu! Att kunna använda riktigt smör, grädde, creme fraiche & ost i maten är toppen! Vi tycker ju att det är fascinerande om det är tillsatserna som retat upp magen förut & då gör att S mage tål allt nu!

 

Lämna en kommentar

tretton − 8 =