Bounty som kokas

De här blev helt ok men jag har ett annat Bountyrecept  som är bättre!


50 g smör eller margarin
0,5 dl vit baksirap
0,5 dl florsocker
2 dl vispgrädde
1 påse kokosflingor (200 g)

Garnering:

175 g ljus blockchoklad

 

Blanda allt utom kokosen i en kastrull och koka i 5 minuter.

Tillsätt kokosen.

Häll upp smeten på ett bakplåtspapper och ställ kallt. Dela därefter i bitar.

Smält blockchockladen över vattenbad.

Doppa kokosbitarna i chokladen och lägg dem att stelna på bakplåtspapper.

Jag fick för mej att det var en bra idé att lägga i formar för att inte bli så kladdig när man ska äta. Jag la smeten i formar & hällde över den smälta chokladen. Det blev inte så bra… Borde göra bollar, doppa i choklad & lägga i form istället.

Lämna en kommentar

ett × fem =