Nu är det dags igen!

Jag har verkligen inte prioriterat att blogga nu på slutet, det är synd för jag tycker att det är riktigt kul. December har mest gått åt till att laga mat & alldeles för mycket godsaker 😉

Nu är vi långlediga & då går dagarna och kvällarna åt att umgås, vilket naturligtvis är kul men ibland är det roligt att göra annat när orken finns!

Jag måste berätta att glöggen blev riktigt bra! Har sparat 1 flaska till nästa år, den skulle tydligen bli bättre enligt receptet.

Jag tänkte att jag skulle ta tag i att ändra på saker här som stör mej eller som inte känns riktigt bra, det är ju 1a gången som jag har en blogg så för mej är det en djungel av finesser som finns att ordna med. Jag är toknöjd över att alldeles själv ordnat en ny shoppinglista under en ny rubrik 😉

Nu vet jag ju att det mest är jag läser men om det är någon annan som gör det & som tycker att något är lite tokigt så säg gärna till.

Jag har tänkt att:

ta bättre foton(de kan faktiskt vara riktigt dåliga..),

göra en ”10 i topplista” från 2011,

slå ihop & ändra lite med kategorierna,

skriva mer om gifter i mat & kläder,

sätta mej in i hur det fungerar med ekologisk & krav märkning så att jag har lite att berätta när folk inte har samma tro som jag. Jag tycker ju att det här är viktigt för oss & vill inte ”pracka” på folk min tro men jag måste veta fakta för att kunna sprida tron! Vackert va? 😉

Jag måste också bli bättre på att ”sätta betyg” på sånt som jag inte smakat innan jag skriver, tex glöggen som stod & drog i 7v.

Dags att sätta igång!

Lämna en kommentar

5 × fem =