Vattenflaskor

Jag vill byta bort alla plastflaskor vi har vatten i mot metallflaskor eftersom jag tror att de innehåller mindre gifter.

Även metall innehåller ju säkert gifter så hur vet jag vilken som är bäst?Jag har hittat ett märke som verkar bra men hur vet jag, ska jag bara lita på vad de skriver om sin egna produkt? Jag har inte hittat några tester.

Någon som vet nått??

2 tankar på “Vattenflaskor

  1. Hej! Rostfritt stål innehåller inga gifter om du köper bra stål, dvs sålt i Europa. Man kan säkert hitta kontaminerat stål i tredje världens som inte bör användas till mat etc men det behöver du nog inte oroa dig för. Aluminiumsflaskor däremot är lite ´knivigare, de har ofta en plastbeläggning på insidan och SIGG hade länge ett inlägg som innehöll BPA. Nu har de någon annan plast som säkert inte testats än. Klean Kanteen är bra!

Lämna en kommentar

fem × två =