Har ni tänkt på att…

krydd-blandningar är enkla att göra, du kan få de precis efter din egen smak & viktigast av allt – DE INNEHÅLLER INGA KLUMPFÖRBYGGANDE MEDEL & SMAKFÖRSTÄRKARE!

Jag har tex börjat köpa chilipeppar istället för chilipulver, den är helt ren (chilipulvret är en blandning med bla spiskummin, oregano & vitlök & ett klumpförebyggandemedel) men mycket starkare eftersom den inte är utblandad, vilket gör att jag måste anpassa det när jag lagar mat. Det glömmer jag bort ibland & det blir alldeles för starkt!!

Läs på baksidan & undvik så många Enr som möjligt!

2 tankar på “Har ni tänkt på att…

  1. Visst är det galet, vad mycket konstiga saker allt vi stoppar i oss innehåller. Bara en sån enkel sak som tacokrydda. Påsarna med kryddblandningen innehåller massor av E-nummer. Att bland själv är ju så enkelt 🙂

Lämna en kommentar

2 × 1 =