Grilltider!

Jag vet och jag tror att många med mej vet att det finns onödiga tillsatser i kryddor.

Tex klumpförebyggande medel och natriumglutamat.

Utbudet av grilloljor och glazer, som med stor sannolikhet även innehåller färgämnen och konserveringsmedel, är sort. Allt för att det ska bli enklare och vara godare att grilla.

Men det är enkelt och blir gott ändå!
Jag tycker att det ibland kan vara lite klurigt att få bra smak på köttet. Men hellre än att äta dessa onödiga tillsatser så övar jag och får ibland smaklöst eller för mycket smak på maten. Det blir förhoppningsvis bättre och bättre för jag lär mej med tiden.

Att blanda en olja med olika kryddor är inte svårt, det kräver bara några fler minuters planering, inspiration till smaken går att få i ”grillhyllan”.

Blanda egna kryddor är ju inte heller svårt men lite mera pill och tidskrävande. Tur att det finns färdiga som är både goda och rena!

 

Lämna en kommentar

femton − 8 =