De här kakorna var väldigt goda! Barn som vuxna gillade dem!
Inget tillsatt socker är tillsatt 😉
2dl pumpafrön
2dl solrosfrön
2dl havregryn
10st torkade fikon (det kunde ev varit några fler)
3st äggvitor
2dl kokosflingor
150g mörk choklad, det hade behövts 200g för att täcka hela kakan
Mixa frön, havregryn & fikon till en smulig massa.
Tryck ut massan i en form ca 25*35cm med bakplåtspapper i.
Grädda i 175grader 15min.
Smaält chokladen & bre ovanpå.
Kyl & skär i bitar, mums!!
Hej Erika!
Tack för din kommentar på min blogg.
Du verkar ha många smaskiga recept som ser spännande ut att prova, bl a de här müslirutorna 🙂
Mvh
Martina
:), tack. Jag är mest ute efter att laga mat från grunden, utan tillsatser och onödiga ingredienser. Utan så mycket socker är också bra tycker jag 🙂