Jordgubbsglass eller Smoothie ;)

Mmm, vilken god glass/smoothie!

Det är ju endel socker i, vet inte om det var därför som den var så poppis eller??? Jag hade bara låtit den frysa i ett par timmar så den var väldigt såsig, därför fick den också kallas smoothie 😉

Jag tycker att den var utmärkt som ofryst också! Då kan den ju drickas med sugrör. Om den fryses så skulle jag tro att den behöver tas fram ganska långt innan det är meningen att äta av den.

Receptet kommer från Glassrecept.se

225g jordgubbar

2 ägg

3msk socker

1krm vaniljpulver

4dl turkisk yoghurt

Vispa ihop ägg och socker.

Mosa jordgubbarna (de blir för isiga om de är hela, nästan som isbitar).

Blanda äggblandningen med jordgubbar och vanilj.

Ha i yoghurten.

Frys i 4 timmar för att få glass eller ät/drick som den är.

Lämna en kommentar

fyra × två =