Nu är februari slut…

…Det känns bra att Februariutmaningen är över.

Jag och S tyckte att vi var hungrigare än vanligt. Magarna mådde sämre än vanligt. Det är ju 2 dåliga saker, däremot så verkar det som att matkostnaden sjönk lite vilket är bra! Men det är dock inte värt det…

En annan positiv grej är ju att det gick bra! Det var väldigt roligt med alla nya recept som jag lagade! Jag hittade ganska många som blev favoriter hos oss. Även ett gäng bloggar som verkar intressanta stötte jag på 🙂

Det blev inga flera Enr än vad det blir annars (alltså så få som möjligt) och det känns toppen!

Vi kommer inte att leva utan mjölkprodukter men det var roligt att prova och jag inbillar mej att vi kommer äta mindre av dem!

OCH MARS HAR BÖRJAT VILKET INNEBÄR:

– Ingen alkohol

Kaffe bara 1mugg/dag

Fasta 2 dagar/vecka

Vi hade bara bestämt om alkoholen men det kändes så väldigt enkelt efter mejerifriamånaden så vi kom på några till 😉

Kaffet blir inga problem men jag har en förmåga att dricka fler koppar utan att jag egentligen är sugen!

Fastan – ja, den känns behövlig. Jag kan gå och småäta, speciellt i den mejerifria månaden och så gillar jag fredags&lördagsmyset ;). Första fastadagen har gått och det känns bra. Jag räknar inga kalorier utan tänker mig att äta frukost och sen vänta med mat  till frukosten dagen efter.

Lämna en kommentar

fem × 5 =