Fröleverans :)

Jag beställde ekologiska fröer ifrån Runåbergs fröer i år. Jag känner mig lite dum som aldrig förr tänkt på det… Tipset fick jag ifrån Peppen, det är bra att disskutera allt möjligt med en massa olika personer 🙂 Tack M för att du fick mig att komma på att det finns ekofrön!

Det blev:
Ärter, morot, lök, rädisa, ruccola, sallad, spenat och majs (!)
Potatisarna köpte jag helt vanliga sättpotatisar – säkert fulla av gifter ???

Idag har vi satt potatisen i jorden och jag tror vi tar ärter och majs nästa helg.
Jag är otroligt nyfiken på majsen. Det vore så kul om det blev några kolvar!
Jag är full av odlarglädje, säkert som många andra den här tiden på året 🙂
Jag ska göra några nya odlingslådor till jordgubbar, morötter och sallad. Hoppas intresset håller säsongen ut…

Lämna en kommentar

femton + 19 =