I mitt badrums-skåp

Där fanns det massor av giftiga, onödiga prylar som jag aldrig använde. Nu har jag kastat massor och det som blev kvar, som jag använder flitigt är det här:

Det finns några nagellack också kvar (som inte används ofta men pumorna får ibland…) Nu när jag skrev det så kom jag på att det faktiskt går att köpa bättre varianter. Har jag för mej i varje fall, tror att jag sett det och då är det ju värt att undersöka – jag vill ju inte att de ska få i sej en massa farliga saker i onödan!

Jag gillar att det finns både Eko-tamponger och trosskydd, suveränt! Har börjat fundera på en menskopp men inte vågat testa än…

Hudkrämerna, deodoranterna och det lilla sminket jag har känns helt ok. Jag har tänkt igenom och köpt något som inte är av värsta sorten. Jag kan väldigt lite om det här men jag litar på Hälsokost-personalen.

Håret får däremot vanligt frisörwax och shampo…

 

 

Lämna en kommentar

19 − 5 =