Barnyoga!

Idag och imorgon är det Sala Ekodagar.

Sala ekodagar

Jag ska vara med och ha 4st olika yogapass för barn/ungdomar mellan 2-17år.

Det ska bli jätteroligt 🙂

Jag har ju gått KYFs 95h timmar långa Barnyoga-utbildning under hösten och våren, det har varit väldigt bra! Jag vill gärna få upp intresset i Sala för Barnyoga 🙂

Jag hoppas att imorgon hinna med att kika på de ekologiska kläderna och maten som kommer att finnas på torget. Jag är i behov av endel plagg och det vore toppen om det fanns ekoklädder för mina behov 🙂

Jag vill också hinna se filmen ”Dark Side of Chocolate” och pratet om ”Fairtrade City”. Låter som spännande, intressanta och nyttiga grejer!

Jag vill hinna hem till Eurovision… 😉

2 tankar på “Barnyoga!

  1. Vad kul att Sala kör ekodagar! Borde fler städer göra tycker jag. Härligt att du har utbildat dig till barnyogalärare 🙂 det måste vara jättekul!? Hoppas på att ekodagarna blir ett återkommande arrangemang (då kommer jag att besöka) och att det sprider sig till andra städer! Lycka till med dina yogapass!
    /Martina

    • Tack så mycket!
      Det var dålig uppslutning på barn (på folk överlag tror jag) men jag hoppas att det blir ett återkommande evenemang!

Lämna en kommentar

1 × ett =