Utmaning i Maj

Utmaningen i Maj är att vara utan bil.

Det kommer säkert gå hyfsat 🙂 Vi bröt det dock redan igår, 1a Maj, eftersom vi skulle på kalas flera mil bort på landet. Vi kollade aldrig bussarna ens… Vi bara antog att det skulle ta för lång tid, om de ens gick eftersom det var röd-dag???

Ja, ja, meningen är ju att vi ska låta bli att ta bilen till affären, eller till andra ställen i närheten när det egentligen inte behövs. Vi kommer att använda bilen när det tex är dags att köpa jordsäckar… Förhoppningsvis kommer vi att ta tåget eller bussen om vi ska till någon närliggande stad. Vi är ju inte så spontana av oss så vi brukar ändå oftast planera våra utflykter 😉

Kära S kommer att åka buss till jobbet, jag cyklar ju alltid eller går.

Att vara vegetarianer i April gick bra.

Det var lite tråkigt tyckte jag, jag saknade fisken och lite kött emellanåt. Jag tror att vi kommer äta mer vegetariskt än vad vi brukar i fortsättningen men jag kommer att laga både kött och fisk också!

Lämna en kommentar

12 + 7 =