Köttfärssås

Jag är så dålig på att skriva in de recept som blir nedkladdade på ett papper medans jag lagar maten… 🙁

Jag gör ofta så att jag antecknar under tiden som jag lagar och tänker mej att jag ska fylla på med hur det smakar och vad jag ev behöver ändra, tyvärr blir det väldigt sällan så och sen har jag en stor hör papper med recept på som jag inte har en aning om de är goda eller inte….

Jag får för mej att det här var ok 🙂 Eventuellt behövs mera peppar.

 

1kg köttfärs, eko
500g krossade tomater, ekologiska
2krm salt
2krm peppar
1tsk torkad, ekologisk oregano
1tsk torkad, ekologisk basilika
2 vitlöksklyftor, ekologiska
1msk lökpulver, ekologiskt
3dl creme fraiche, ekologisk

Fräs färsen i smör/olivolja, ha i kryddor sen creme fraiche och krossade tomater,

låt puttra 10min.

Lämna en kommentar

1 × 1 =