Augusti

Nu är Augusti slut.

Utmaningen var inga nötter för S och inga popcorn för mej. Vi har båda brytit det varsin gång…

Det är väl egentligen inga större problem men jag känner att jag lätt faller in i ”fredagsmys-känslan” och då ingår någon typ av förtäring! Varför är det så??? Vet ej. Popcorn är gott, men rika på kolhydrater (ca 55g/100g)… 🙁 Borde käka något annat istället och därför var den här månaden bra. Det har blivit lite ost men tyvärr också endel choklad…

Betyget på Augustis utmaning blev lite halvbra, jag har inte hittat andra kanonbra alternativ och det var ju det som var meningen.

September – Tanken var en Vegan-månad men det har jag reviderat. Det kommer att bli vegandagar 2dagar i veckan. Jag orkar inte lägga ner den tiden på maten en månad, jag vill göra barnyoga istället 🙂

 

Önska mej lycka till 🙂

Lämna en kommentar

4 + sjutton =