Godis

Det har varit 6års kalas hemma 🙂

Jätteroligt att se ett helt gäng tjejer leka och stoja (och fika i total tystnad ;))

Det som var ett litet bekymmer innan vad GODISPÅSARNA!

Hur ska vi göra, vad förväntar sej Storpuman och vad förväntas av andra barn? Vilket vi inte alls borde bry oss om, vad andra barn förväntar sej alltså – men jag vill ju så gärna att det ska bli bra för alla!

Eftersom vi inte ger våra barn lördagsgodis och helst ser att de inte äter det överhuvudtaget så var det ju högsta önskan från oss vuxna att inte ha något godis alls (lägga i saker istället). Storpuman tyckte att 4 godis var lagom 😉 Så fick det bli! Jag förstår ju att hon förväntar sej det eftersom hon får godispåsar på alla kalas hon är på 🙁

Så här blev det: 4 godis ifrån Ekorrens ekologiska (det var det enda ekologiska godiset som fanns i stan), ett armband och ett russinpaket från Saltå kvarn.

russin 42 g

Jag känner mej nöjd & det verkade alla barn vara också 🙂

Lämna en kommentar

tolv + 14 =