Smakar väldigt likt den som finns i affären med en massa Enr, den här är absolut värt ett försök! Tar max 30min att göra.
360g inlagda rödbetor
1dl majonnäs, hemgjord
1dl creme fraiche
1msk senap
3krm salt
1krm svartpeppar
1 liten rödlök
1 rött äpple
Låt rödbetorna rinna av.
Blanda under tiden ihop majonnäs, crème fraiche, senap, salt och peppar i en bunke.
Smaka av! (Var försiktig med senapen, olika senap är olika stark så ta lite först och smaka innan du tillsätter mer. Om senapssmaken blir för stark tillsätt mer majonnäs och crème fraiche.)
Hacka rödlök i små bitar, skala äpplena och skär dem i små bitar. Rör ner.
Skär de avrunna rödbetorna i små bitar och blanda ner. Rör tills röran fått en fin rosa färg. Ställ in rödbetssalladen i kylskåp och låt den gärna stå där minst några timmar innan servering.