Det såg väldigt gott ut på bilden jag såg, min blev inte lika fin men den blev god!
Det blev ingen jättestor smakskillnad mot en vanlig omelett men jag antar att om jag gjort enligt receptet och lagt allt salladsjox ovanpå så hade det blivit mer annorlunda! Eftersom oliver & inlagd paprika inte går hem hos alla i familjen så hade jag det uppdelat i skålar, vi hade mer grönsaker till och även lite överbliven lax…
Det gick i varje fall ner hos alla i familjen och storpuman sa till och med: Mamma jag tyckte den här maten var jättegod 🙂
4p
200g riven halloumi
6 ägg
1 1/2dl vatten
1/2tsk salt
Sallad:
2dl hackad inlagd paprika
250g oliver utan kärnor
1dl färsk, hackad basilika
1/2tsk peppar
Vispa ihop alla ingredienser till frittatan.
Häll i ugnsform, ca 20*30cm.
Grädda i 200grader ca 15min.
Min form var nog mindre för det tog 25min innan den var helt stelnad!
Blanda salladen och lägg uppepå eller bredvid.