Fröknäcke

Det här är ett recept från Anna Hallén.

Det är verkligen suveränt!

 

Det här blir en plåt men jag gör alltid minst dubbelt eftersom det går åt så fort 🙂

 

2 ägg

1krm salt

1tsk bakpulver

1msk rapsolja

1/2dl sesamfrö

1dl pumpafrö

1dl solrosfrö

1/2dl krossat linfrö

ev1/2tsk kanel/kardemumma eller ingefära

Vispa ägg och salt med elvispen.

Ha i resten, blanda.

Häll på bakplåtspapper, in i ugnen 200 grader, 20min.

 

2 tankar på “Fröknäcke

  1. Hej Erika!
    Så fin blogg du har 🙂
    Jag har ett gott påläggstips om ni äter tofu? Mixa en naturell tofu med ett gäng soltorkade tomater och lite salt och peppar – proteinrikt och gott pålägg på kex eller macka 🙂

Lämna en kommentar

12 − 4 =