Har gjort ärtsoppa några gånger nu. Det är ju faktiskt riktigt gott!
Tyvärr glömde jag kryddaden sist… Förlåt L, det var INTE gott-..’
Bättre lycka nästa gång!
Håller på att panera fisk & undrar om någon har några roliga paneringsideér?
Ni ser väl till att köpa MSC-märkt fisk?
Trevlig helg 🙂
Med den smarriga senapen och det fantastiskt goda brödet blev det en väldans trevlig lunch. Tack ännu en gång Erika! Kram Linda
Tack för det, brödet blev jag också nöjd med!
Ett litet paneringstips är att inte använda ströbröd, finriv en frusen formfranskaskiva (helst hembakt) eller en ”gammal” baguette! Sen är ju färskriven peremansan i panering en höjdare, oavsett om du panerar kött, fisk eller fågel =)
Tack för tipset! Att göra eget ströbröd har jag funderat på länge men det blir liksom aldrig av…Men att riva det som ligger i frysen är ju bra mycket enklare!