Kläder, kläder…

Nu har jag uppdaterat min shoppinglista. Det har faktiskt inte blivit så mycket än 🙂 Men det kommer… Ivf kommer jag att handla kläder till mej när jag blir lite mindre, det är ju ingen idé att shoppa sånt nu – jag är faktiskt inte ens sugen. Just nu känns det mest besvärligt att ta sej ner på stan! Det skulle säkert vara mysigt att skrota runt lite men det är inget jag längtar till just nu.

En stor anledning till att jag/vi inte behöver shoppa nått är ju att jag har handlat på mej på tidigare loppisar & reor, det är ju inte så att vi inte har några leksaker & kläder åt våra barn 😉 Tyvärr har vi ett överflöd… En annan anledning till det lilla shoppandet är att vi får ärva så otroligt mycket kläder & leksaker!

Tack F för alla fina kläder & kassar av leksaker!

Tack J & S för alla fina uteleksaker!

Jag har plockat ihop alla barnkläder i storlek 56 & alla gravidkläder som kan gå att sälja. Det blir Tradera, hoppas bli av med allt 😉

Jag har ropat in 2 par vinterskor åt Storpuman på Tradera och hoppas att de blir bra, de kommer nästa v!

Lämna en kommentar

12 + tjugo =