Nu tänkte jag så här:

Att, eftersom det tydligen inte blev så roligt att blogga när jag försökte ställa en massa krav på mej själv, som jag gjorde i början av året, jag har ju istället för att ta snyggare bilder etc, knappt bloggat alls. Dags för förändring! Jag struntar i hur det ser ut & men bloggar ivf. Jag har bestämt mej för 2 saker. ”Tips” & en ”Veckomatsedel” måste få finnas & vara återkommande. Det är inte allt för ansträngande att få till så det är bara köra på. Jag har faktiskt blivit ganska duktig på att göra matsedel till oss. Oftast blir det nog bara för 5 dagar men det tycker jag är godkänt, på fredagen brukar jag ha bestämt helgens mat.

Gjorde jordnötsglass i helgen – Mumsfilibabba! Tack för det receptet L!

Eftersom vi har blivit en lågkolhydratsfamilj & trivs bra med det så kommer naturligtvis recepten i fortsättningen vara sådana. Vi är inte extrema men vi har dragit ner starkt på kolhydraterna . Det är sällan nu för tiden som pasta eller ris serveras till maten, potatis kan det bli ibland. Pumorna äter lite bröd.

Tipsar om en bra bok: matrevolutionen

Och en bra blogg: kostdoktorn

Lämna en kommentar

fyra × 4 =