Jag måste berätta att jag nu för tiden alltid har oljan som jag gör majonnäs på i kylen.
Då behöver jag inte planera när det är dags att göra majo, bara att ta fram allt ur kylen så har de samma temperatur & det blir alltid bra!
Vägen till en framtid utan tillsatser
Jag måste berätta att jag nu för tiden alltid har oljan som jag gör majonnäs på i kylen.
Då behöver jag inte planera när det är dags att göra majo, bara att ta fram allt ur kylen så har de samma temperatur & det blir alltid bra!
Har du ngt bra enkelt recept?
Det beror på om du menar bebismat eller inte. ”Vanlig” mat som går ofta här nu är en ordentlig blandning av grönsaker. Broccoli, Blomkål, haricots vert, morot, ärtor, majs, ”vitkålsröra”. Kokta/stekta & råa, en bit kött/järpar eller lax + en sås på yoghurt & majonnäs. Även grytor/röror är bra tycker jag tex Lindas kyckling, Malins bacon & superdupersnabb fisk!