Precis så här känner jag med!

Läs Ekomammans inlägg – precis så känner jag med emellanåt!

Jag bestämmer mej för att följa vissa regler och jag har vissa ideal men ibland händer det något som gör att det bryts. Ibland känns det ok och ibland känns det riktigt ruttet!

Just den här våren har jag inte alls följt mitt ideal att inte äta socker… ;(

Den alkoholfria-månaden var jag på fest (det sker så sällan) då drack jag vin även fast jag hade en alkoholfri-månad. Jag valde bilen igår när vi skulle besöka vänner 5km utanför stan. Det är en helt ok cykeltur men jag var lite snorig och orkade inte med att det skulle blåsa och regna… Slött men så blev det ändå. Trevligt var det 🙂

Jag köpte 2 par nya byxor på Lindex, inte ekologiska – men jag behövde byxor och har inte hittat några på second hand.

Det blir så här ibland!

 

2 tankar på “Precis så här känner jag med!

  1. Hej!
    Jag har också tänkt och kännt likadant ett flertal gånger. Handlar också oekologiska kläder och mat ibland, tar också bilen fast jag egentligen kan cykla och har också plastgrejor kvar i hemmet (trots att jag platsbantat). Jag tror det kallas för ”mänskligt”. Jag brukar tänka att jag gör i varjefall ett medvetet val, trots att jag ibland vet att jag inte gör det bästa miljövänliga valet, så vet jag åtminstone om detta och i många andra val gör jag det mest miljövänliga valen jag just för tillfället vet om! Man får ha lite förtröstan och peppa sig själv!! Pepp, pepp! 🙂

    • Att vi gör medvetna val gör antagligen att många val blir bra! Skönt att höra att det är fler som gör val de egentligen inte vill ibland. Nu är sommaren här och då blir det färre bilturer i varje fall 🙂 Vi ska ta oss till en stor stad i sommar och införskaffa kläder till mig och min man – det finns inte alls här!

Lämna en kommentar

nitton + 16 =