Lchf pasta mejerifri

Ska testas som alternativ till den andra ”pastan” jag gjort, kul med alternativ 🙂

Receptet är från Erikas LCHF

4 ägg
1 dl vatten
0,5 dl fiberhusk
2 msk kokosmjöl
1 tsk salt


Blanda de torra ingredienserna i en bunke.

Vispa ihop ägg och vatten.

Använd elvisp och vispa långsamt ner vätskan i fiberhuskblandningen.

Låt smeten svälla i 10 minuter.

Vispa sedan ihop degen igen.

Dela degen i två delar.

Kavla ut varje del på varsitt bakplåtspapper, lägg plastfolie eller ett oljat bakplåtspapper över och kavla försiktigt (det är lite knöligt men arbeta försiktigt och lite i taget).

Dra försiktigt bort plastfolien eller det övre bakplåtspapperet.

Tillaga i ca 10 minuter i 125 grader.

Ta ut och skär pastan i lasagneplattor eller tagliatelle.

Lämna en kommentar

15 + 6 =